Hem » Kontorshotell

Kontorshotell

Ska du starta upp ett eget eller etablera ett företag i Norrland är ett kontorshotell i Umeå något du bör överväga. Lumaf Fastigheter förvaltar två stycken professionella kontorshotell i Umeå med totalt ett 40 tal hyresgäster, du hyr ett eller flera kontor och du vet precis vad hyran är eftersom i priset du får av oss ingår el, bredband, värme, klimatkyla och bilplats.

Du slipper varierande hyreskostnader eller dyra fasta avgifter som fiberavgift. När du hyr ett kontor ingår postbox, tillgång till konferensrum, gemenskapsutrymmen med kaffemaskiner, kopieringsrum och vi tillhandlahåller de gemsamma utrymmerna representativa och fräscha.

 

Lumaf Företagscenter

Ett av Umeås mest etablerade företagshotell som har funnits sedan 2007. Öst-Teg företag- och industriområde har vuxit allt eftersom Umeå har vuxit. Det är kanske Umeås mest centrala företag- och industriområde bredvid Umeå City Airport som är ett av de allra mest centrala flygplatserna i Sverige. Ska du flyga till Umeå tar det bara 10 minuter att gå från flygplatsen till företagshotellet.

Det är smidigt att ordna företagskonferens över dagen för att sedan ta flyget hem på eftermiddagen. På Öst-Tegs företag och industriområde är det mest kontorsfastigheter och lite mindre industrifastigehter, de flesta företagen i området är byggbolag med sina regionkontor i Umeå men även ett hotell med gångavstånd från Företagscentret och ett till hotell som ska byggas.