Industrilokaler

Industrilokaler

Större delen av industrilokalerna som Lumaf Fastigheter förvaltar är belägna på Västerslätts industriområde som är Umeås största industriområde där alla större grossister och yrkesbutiker bör finnas. Ett axplock av företag på västerslätts industriområde är, Ahlsell, Byggmax, Dahl, Umeå Glas, Haga plåt, Skylt & Gravyr, Storel,  Malmbergs elektriska, Würth, JobLine, Bewego, Gärdin & Persson, Kontorsvaruhuset, procurator och listan kan göras mycket längre.

En nackdel med västerslätts industriområde kan vara dess begränsade bussförbindelser men alla Lumafs industrilokaler på västerslätt ligger inom 100meter från en busshållplats med avgång till och från centrum minst en gång i timmen under vardagar.

Lumafs Industrilokaler passar väldigt olika typer av verksamheter allt från butik, bilmek, yrkesutbildning, snickeri eller lager. På industrivägen 12 driver Lumaf i egen regi ett lagerhotell där det är möjligt för företag och privatpersoner att hyra förråd och lager som är tillgängligt dygnet runt.

Centrala Öst-teg Industriområde har expanderats kraftigt sedan början på 2000 talet och området har blivit ganska uppmärksammat sedan det blev klart att IKEA ska öppna ett en butik och köpcenter där under 2014. Öst-Tegs industriområde ligger alldelens bredvid Umeå City Airport och stor aktör i området idag är Posten och byggbolag men även endel kontor. Lumaf Förvaltar ett mindre bestånd av industrilokaler som idag används av bland annat golvläggare, servicebolag och målerifirma.


Visa Industrilokaler på en större karta