Kontorshotell

Kontorshotell i Umeå

Ska du starta upp ett eget eller etablera ett företag i Norrland är ett kontorshotell i Umeå något du bör överväga. Lumaf Fastigheter förvaltar två stycken professionella kontorshotell i Umeå med totalt ett 40 tal hyresgäster, du hyr ett eller flera kontor och du vet precis vad hyran är eftersom i priset du får av oss ingår el, bredband, värme, klimatkyla, bilplats och du slipper varierande hyreskostnader eller dyra fasta avgifter som fiberavgift. När du hyr ett kontor ingår postbox, tillgång till konferensrum, gemenskapsutrymmen med kaffemaskiner, kopieringsrum och vi tillhandlahåller de gemsamma utrymmerna representativa och fräscha.

 

Västerslätts kontorshotell

Ligger på Västerslätt som är Umeås största företag- och industriområde här huserar alla typer av företag och därför finns nästan alla grossister och yrkesbutiker i området. Företagshotellet renoverades 2013 och har nya möbler, konferensutrustning och gemenskapsutrymmen. Västerslätts kontorshotell är mycket lättillgängligt på Västerslätt med bra skyltläge och gott om parkeringsmöjligheter. Gott om resturanger i närheten. Västerslätts kontorshotell ligger på samma väg som välbesökta butiker som Ahlsell, Wurth och Bewego.

Öst-Tegs Företagscenter

Är Lumafs mest etablerade företagshotell som har funnits sedan 2007 på Öst-Teg. Öst-Teg företag- och industriområde har länge varit lite vid sidan av men allt eftersom E4:an drogs om, flygplatsen och postens logistik har vuxit har även området blivit hetare. Ska du flyga till Umeå tar det bara 10 minuter att gå från flygplatsen till Företagshotellet, det är smidigt att ordna företagskonferens över dagen för att sedan ta flyget hem på eftermiddagen. På Öst-Tegs företag och industriområde är det mest kontorsfastigheter och lite mindre industrifastigehter, de flesta företagen i området är byggbolag med sina regionkontor i Umeå men även ett hotell med gångavstånd från Företagscentret och ett till hotell som ska byggas.

 

Visa Kontorshotell på en större karta